100% onderhouden keurmerk nu met extra voordeel voor VWE klanten

100% onderhouden keurmerk nu met extra voordeel voor VWE klanten

Wist je dat het 100% onderhouden keurmerk ook beschikbaar is voor adverteerders via de VWE advertentiemanager? Wij bieden je nu tijdelijk extra voordeel om ermee te starten!
 

Hoe werkt het?

Selecteer in VWE Advertentiemanager “het keurmerk 100% onderhouden” en geef dat kenmerk mee aan je auto. Zodra je jouw advertentie plaatst, is deze direct zichtbaar op de occasionportalen. Je ontvangt per e-mail ook een voertuigcertificaat. Dit kun je meegeven aan de nieuwe eigenaar als bewijs dat de auto 100% onderhouden is. Kopers van auto's die volledig zijn onderhouden, zijn zich vaak meer bewust van het belang van goed onderhoud. Hierdoor is de kans groot dat zij hun auto in goede staat zullen blijven onderhouden.
 

Drie goede redenen om jouw occasion te adverteren met het 100% onderhouden keurmerk:

  1. Ook voor importauto's
    Je mag het 100% onderhouden keurmerk ook aan een importauto toekennen. Controleer zelf of de auto alle voorgeschreven onderhoud heeft gehad, bijvoorbeeld in het DSR systeem. Klopt dit? Door het toekennen van het 100% onderhouden keurmerk toekennen in jouw advertentiesoftware en is dat meteen onderscheidend zichtbaar op alle occasionsites.
  2. Een accurate onderhoudshistorie is een belangrijke overweging voor autokopers
    Onderzoek toont aan dat mensen bereid zijn meer te betalen voor een auto die volledig is onderhouden. Door dit kenmerk zichtbaar te maken in de advertentie, zal jouw occasion extra aantrekkelijk worden voor potentiële kopers. Een praktijktest heeft aangetoond dat auto's met het 100% onderhouden keurmerk, 30% sneller verkopen. Profiteer hiervan en vermeld dit kenmerk in jouw occasion advertentie.
  3. Nu tijdelijk extra voordeel
    Als BOVAG-lid profiteer je automatisch van voordelen bij het gebruik van 100% onderhouden keurmerken. Je hebt direct toegang tot het keurmerk zonder extra abonnement, en je betaalt slechts 1,50 euro per melding. Geen BOVAG-lid, maar wel geïnteresseerd? Maak dan gebruik van onze kennismakingsactie en profiteer van hetzelfde voordelige tarief gedurende de eerste 12 maanden. Meld je nu aan via de onderstaande link en start vandaag nog met het gebruik van onze diensten!

Adverteer nu met het 100% onderhouden keurmerk

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op