Autohandel Henk Heikamp kiest voor VWE Occasion Manager

Autohandel Henk Heikamp kiest voor VWE Occasion Manager

Autohandel Henk Heikamp Veenendaal is, zoals de naam al doet vermoeden, onder meer gespecialiseerd in het in- én verkopen van occasions. Met gemiddeld 70 tot 90 occasions op voorraad varieert het aanbod van jong gebruikte auto’s tot zeldzame oldtimers in diverse prijsklassen. Om hun occasionvoorraad op een efficiënte manier te managen, koos het autobedrijf recentelijk voor de VWE Occasion Manager.

Efficiëntere werkprocessen voor autohandel Henk Heikamp

De VWE Occasion Manager maakt de bedrijfsprocessen van Autohandel Henk Heikamp efficiënter. Stephan Heikamp, Sales Manager van Autohandel Henk Heikamp, zegt hierover: “Eén van de grote voordelen van werken met de VWE Occasion Manager is dat ik binnen een mum van tijd álle benodigde informatie tot mijn beschikking heb. Dit bespaart mij veel tijd bij het zoeken naar de juiste occasion, omdat ik niet meer verschillende portalen hoef af te gaan om occasions te vergelijken tijdens het inkoopproces.”

 "De VWE Occasion Manager helpt enorm bij het in- en verkoopproces en het beheren van mijn occasionvoorraad. Met de belangrijkste data van de totale occasionmarkt en mijn eigen bedrijfsvoorraad overzichtelijk in één dashboard, is het switchen tussen verschillende portalen verleden tijd." 
Stephan Heikamp, Autohandel Henk Heikamp

Realtime occasiondata voor onderbouwde beslissingen

Op basis van real-time marktdata helpt de tool het autobedrijf om een weloverwogen beslissing te maken op het gebied van inkopen van occasions. Heikamp: “De inkoopadvies functionaliteit zorgt ervoor dat ik een onderbouwde beslissing kan maken over het wel of niet toevoegen van een occasion aan mijn huidige bedrijfsvoorraad en of ik niet voor een te hoge prijs een occasion inkoop. Tijdens het inkoopproces kan ik zien waar een occasion eerder te koop heeft gestaan, ik kan de historische APK-reparatiepunten bekijken en zien waar vergelijkbaar te koop staat.”

Met de VWE Occasion Manager is Autohandel Henk Heikamp onder meer in staat om hun bedrijfsvoorraad continu in de gaten te houden door middel van een dashboard dat real-time informatie geeft over de voorraad, markt en prestaties. Daarnaast kunnen ze nu efficiënter inkopen en beter de juiste verkoopprijs voor een occasion bepalen.

Meer weten over de VWE Occasion Manager?

 VWE Occasion Manager

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op