vans

Bedrijfsauto verkopen lopen sterk terug

In de eerste twee maanden van 2020 zijn de verkopen van nieuwe bedrijfsauto’s (tot 3.500 kg) met ruim 19% gedaald. Volkswagen heeft het grootste marktaandeel, maar lijdt ook het meeste verlies. 
 

grafiek

Zelfs de verkopen van elektrische bestelauto’s liepen terug, met 15%. Nissan heeft hier dit jaar het grootste aandeel, gevolgd door de elektrische specialisten BD Auto en Van Blitterswijk.
 

Inzichten op regionaal niveau
Dit jaar zijn er in de provincie Zuid-Holland de meeste registraties (17% van totaal) gedaan. Zeeland heeft met 2% het kleinste aandeel. 

grafiek

In uw business kan het van belang zijn om dagelijks inzicht te hebben in de ontwikkelingen op het gebied van de verkoop van nieuwe voertuigen, van occasions of wellicht ook de export of import van gebruikte voertuigen. 

VWE heeft zich gespecialiseerd in het leveren van marktinzichten die u helpen in het monitoren van de dagelijkse business. Hoe u deze informatie wilt ontvangen is helemaal aan u. Dit kan in een online dashboard waarmee u op elk gewenst moment inzicht heeft, of in een bestandslevering zodat u data zelf kan verwerken in uw eigen systemen.
 

Ook meer inzicht in de markt waarin u opereert? 
Neem contact op met Jelle Slim, Business consultant VWE op 06 3195 4706 en vraag naar de mogelijkheden. Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op