nieuwsbericht

Corona: Het continueren van uw business en de veiligheid van onze medewerkers

In deze tijd van veel onduidelijkheid over hoe u als ondernemer en werkgever de zaak draaiende houdt, heeft VWE besloten om duidelijk te zijn in wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij bijdragen aan de bestrijding van het coronavirus. VWE is namelijk gewoon bereikbaar en de VWE-diensten blijven beschikbaar.

Onderstaande maatregelen heeft VWE getroffen om de business te continueren en uw gezondheid en die van onze medewerkers te borgen
 

 • VWE is bereikbaar: VWE is gewoon in bedrijf en goed bereikbaar voor onze klanten. Het merendeel van onze medewerkers is thuis aan het werk en ondersteunt u bij het vinden van oplossingen in deze uitdagende periode. Neem dus gewoon contact met ons op zoals u dat altijd doet.
   
 • Platformen online: De VWE-platformen Mijn VWEFinnik en Automotive Trade Center zijn gewoon te gebruiken voor uw gebruikelijke activiteiten zoals de RDW-diensten, het raadplegen van voertuiginformatie, adverteren en de inkoop van voertuigen.
   
 • Hygiëne: Wij houden de maatregelen van het RIVM nauwlettend in de gaten en volgen deze op. Medewerkers die op ons kantoor of onze balielocaties werken volgen de RIVM-richtlijnen en protocollen betreft hygiëne. In de wachtruimten voor klanten in Heerhugowaard en Amsterdam hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen voor zowel onze klanten als de medewerkers van VWE. Bezoekt u één van onze locaties, dan vragen wij u de voorzorgsmaatregelen te respecteren. 
   
 • Dataleveringen en marktinzichten: Onze dataleveringen en marktinzichten zijn gewoon beschikbaar voor onze klanten. Wilt u weten hoe de markt zich ontwikkelt? VWE geeft dagelijks updates over actuele marktontwikkelingen op de website van VWE. Wilt u meer informatie over uitgebreidere marktontwikkelingen, dan kunt u contact met ons opnemen. Bel 088 - 893 7001.
   
 • Ondersteuning nodig? Als klant van VWE wordt u via mail en / of het platform waarmee u werkt op de hoogte gebracht van de dienstverlening die u van ons gewend bent. Klanten van Mijn VWE houden wij dagelijks op de hoogte via ons platform Mijn VWE.


Wij raden u aan om voor verdere informatie en ondersteuning contact met ons op te nemen of in te loggen op het VWE-platform waarmee u mogelijk werkt. Onze algemene contactgegevens zijn het telefoonnummer 088 - 893 7001 en het e-mailadres info@vwe.nl. Wij zijn er voor u zoals u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet,

Piet Renses
Algemeen Directeur

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op