nieuwsbericht

Corona: Het continueren van uw business en de veiligheid van onze medewerkers

In deze tijd van veel onduidelijkheid over hoe u als ondernemer en werkgever de zaak draaiende houdt, heeft VWE besloten om duidelijk te zijn in wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij bijdragen aan de bestrijding van het coronavirus. VWE is namelijk gewoon bereikbaar en de VWE-diensten blijven beschikbaar.

Onderstaande maatregelen heeft VWE getroffen om de business te continueren en uw gezondheid en die van onze medewerkers te borgen
 

 • VWE is bereikbaar: VWE is gewoon in bedrijf en goed bereikbaar voor onze klanten. Het merendeel van onze medewerkers is thuis aan het werk en ondersteunt u bij het vinden van oplossingen in deze uitdagende periode. Neem dus gewoon contact met ons op zoals u dat altijd doet.
   
 • Platformen online: De VWE-platformen Mijn VWEFinnik en Automotive Trade Center zijn gewoon te gebruiken voor uw gebruikelijke activiteiten zoals de RDW-diensten, het raadplegen van voertuiginformatie, adverteren en de inkoop van voertuigen.
   
 • Hygiëne: Wij houden de maatregelen van het RIVM nauwlettend in de gaten en volgen deze op. Medewerkers die op ons kantoor of onze balielocaties werken volgen de RIVM-richtlijnen en protocollen betreft hygiëne. In de wachtruimten voor klanten in Heerhugowaard en Amsterdam hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen voor zowel onze klanten als de medewerkers van VWE. Bezoekt u één van onze locaties, dan vragen wij u de voorzorgsmaatregelen te respecteren. 
   
 • Dataleveringen en marktinzichten: Onze dataleveringen en marktinzichten zijn gewoon beschikbaar voor onze klanten. Wilt u weten hoe de markt zich ontwikkelt? VWE geeft dagelijks updates over actuele marktontwikkelingen op de website van VWE. Wilt u meer informatie over uitgebreidere marktontwikkelingen, dan kunt u contact met ons opnemen. Bel 088 - 893 7001.
   
 • Ondersteuning nodig? Als klant van VWE wordt u via mail en / of het platform waarmee u werkt op de hoogte gebracht van de dienstverlening die u van ons gewend bent. Klanten van Mijn VWE houden wij dagelijks op de hoogte via ons platform Mijn VWE.


Wij raden u aan om voor verdere informatie en ondersteuning contact met ons op te nemen of in te loggen op het VWE-platform waarmee u mogelijk werkt. Onze algemene contactgegevens zijn het telefoonnummer 088 - 893 7001 en het e-mailadres info@vwe.nl. Wij zijn er voor u zoals u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet,

Piet Renses
Algemeen Directeur

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op