VWE Automotive

Gegarandeerd scoren met Valentijn?

Nederlanders zijn nieuwsgieriger dan ooit als het gaat om het spotten van auto’s en andere voertuigen. De groei van het aantal spotters is enorm. Of het nu de auto van die knappe buurman is of een potentiële volgende auto. iKenteken is ongekend populair om alles over een auto te weten te komen. “Met circa 1 miljoen gebruikers die op jaarbasis gezamenlijk 27 miljoen keer een kenteken opzoeken zien wij dat er steeds meer vraag is naar objectieve voertuiginformatie. Deze interessante informatie willen wij graag delen. Speciaal voor Valentijn komen wij met een editie waar wij de beste cadeautips voor de man en de vrouw (op autogebied) staan,” aldus Thomas Edens, directeur iKenteken.

Cadeautip Valentijn
Met trots presenteren wij vandaag onze tweede infographic van 2014. Deze informatieve illustratie geeft inzicht in de wensen van Nederlandse mannen en vrouwen op het gebied van (het spotten van) auto's in 2013 en 2014. Van het spotten van zeer exclusieve tot en met standaard auto’s. Welke auto is bij mannen het populairst? En met welke auto kun je jouw Valentijn morgen het beste verrassen? Als je alle wensen van de man en de vrouw samenvoegt kom je op een roze Cadillac cabrio uit. Samen kun je op Valentijn genieten van dit bijzondere voertuig, de omgeving, elkaar en niet te vergeten de romantiek. Wij wensen je een fijne Valentijn!

Infographic iKenteken
Iedere maand komen wij met een nieuwe infographic met opmerkelijke informatie. Het geeft inzicht in wat Nederlanders allemaal spotten op basis van de 74.000 kentekens die per dag gespot worden en hun interesses. Aangezien zeker 80% van het mobiele spotten in Nederland via onze apps gaat, is het zeer representatief.

iKenteken alles over kentekens
Met iKenteken is uitgebreide voertuiginformatie altijd snel bij de hand. Wil je weten wat je (droom)auto kost die daar geparkeerd staat, of wat de auto van je baas kost? Download nu de gratis app. Voer daarna een kenteken in en je krijgt o.a. informatie over nieuwprijs, acceleratie, foto’s, vermogen, massa, APK-vervaldatum, brandstofverbruik, milieugegevens en bpm. In het uitgebreide voertuigrapport (nu €0,89) kun je verder ook de dag- en inruilwaarde, eigenaar historie en gebruikskosten opvragen.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op