nieuwsbericht

Herontdek Mijn VWE in 2019

U gebruikt Mijn VWE voor uw RDW-diensten, het adverteren van uw voertuigen en het beheren van uw website. In 2019 tonen wij wat u nog meer met Mijn VWE kunt doen!  

Tips & Tricks Mijn VWE in 2019 
Uit onze gebruikersanalyse blijkt dat veel klanten de functionaliteiten van Mijn VWE gebruiken die ze al kennen, terwijl er veel meer relevante mogelijkheden beschikbaar zijn! Als medewerkers van ons Klant Contact Center klanten te woord staan en de verschillende mogelijkheden en handigheidjes van het platform uitleggen, dan wordt daar vaak erg positief op gereageerd. Mijn VWE biedt u een totaalpakket, met uitgebreide diensten en functionaliteiten. In 2019 ontvangt u van ons tips die aansluiten op uw activiteiten. Verhoog uw rendement door het maximale te halen uit Mijn VWE! 

De eerste tip 1: Adverteer met aangepaste optiepakketten! 
De eerste tip is dat u via de advertentiemanager van Mijn VWE optiepakketten kunt selecteren voor uw voertuigen. Heeft u een voertuig met een afwijkend optiepakket, bijvoorbeeld omdat de optie is verwijderd of omdat een geïmporteerd voertuig betreft, dan kunt u de verschillende opties & accessoires binnen de optiepakketten handmatig aanpassen! Als u al adverteert, dan kunt de optiepakketten tijdens het invoeren van een advertentie selecteren en aanpassen door eventueel opties uit te vinken. Begin 2019 zorgen we ervoor dat de optiepakketten extra duidelijk worden weergeven in uw advertenties op bijvoorbeeld Marktplaats en Autoscout! 

Wilt u nu al weten welke gemakken Mijn VWE u te bieden heeft, dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van ons Klant Contact Center, 088 - 893 7001, of mail naar info@vwe.nl. 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op