nieuwsbericht

Hoe draai ik mijn bedrijfsvoorraadlijst uit?

We naderen het einde van 2017 en dat betekent dat uw boekjaar bijna wordt afgesloten. Voor uw boekhouding is het belangrijk dat u weet wat uw exacte bedrijfsvoorraad is op 31 december. U verkrijgt dit inzicht gemakkelijk met de bedrijfsvoorraadlijst die u kunt vinden in Mijn VWE. Bekijk hier hoe u dit overzicht eenvoudig kunt uitdraaien.

Een overzicht van uw bedrijfsvoorraad op de laatste dag van het jaar is voor de boekhouding erg nuttig. Via Mijn VWE kunt u de bedrijfsvoorraadlijst kosteloos opvragen. U doet dit als volgt:

1)  Log in op Mijn VWE

2)  Klik bovenin op Voertuigen en vervolgens op Bedrijfsvoorraad:

grafiek

3)  Klik nu aan de rechterkant op ‘Excel exporteren’  

grafiek

We raden u aan om de lijst op 2 januari aan te maken, voor een zo compleet mogelijk overzicht van de voorraad op 31 december. Controleer wel altijd op de laatste overschrijvingen.


Bedrijfsvoorraadlijst over een periode of uit het verleden

De bedrijfsvoorraadlijst via Mijn VWE aanmaken is kosteloos. Mocht u de bedrijfsvoorraad over een bepaalde periode willen opvragen of van een specifieke datum in het verleden, dan kunt u dit via info@vwe.nl aanvragen. De kosten hiervoor zijn € 50,- (excl. BTW).

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfsvoorraadlijsten? Neem dan contact met ons op via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op