Nieuw in de Occasion Manager: het aankoopadvies

Nieuw in de Occasion Manager: het aankoopadvies

Er is een nieuwe feature in de Occasion Manager: het aankoopadvies!
Met het aankoopadvies zie je in één oogopslag alle voertuigen per merk of modelvoorkeur op basis van jouw data van jouw verkoophistorie. Deze unieke feature kan jou als autobedrijf helpen om het occasionaanbod nóg beter af te stemmen op de behoeften van jouw klanten.

 

Hoe bepalen wij welke voorraad interessant is voor jou als autobedrijf?

Ons rekenmodel houdt rekening met historische verkoopprestaties, jouw huidige bedrijfsvoorraad én de trends en ontwikkelingen in de markt. Met deze gegevens kunnen we een goede voorspelling maken van welke voertuigen er succesvol kunnen zijn voor jou als autobedrijf. De Occasion Manager heeft de volledige Nederlandse automarkt in beeld en laat voertuigen zien die voor jou interessant zijn om aan jouw voorraad toe te voegen. De tool is dermate slim afgesteld zodat het rekening houdt met jouw ideale voorraadmix en zal geen voertuigen adviseren waarvan je er al voldoende van op voorraad hebt staan.

 

Voorraad ATC zien via Occasion Manager

Verrijk het aanbod met voertuigen uit Automotive Trade Center

In de Occasion Manager heb je nu ook de mogelijkheid om voertuigen, die aangeboden worden op ons eigen veilingplatform, Automotive Trade Center, aan te kopen. Alle voertuigen op Automotive Trade Center zijn volledig geïnspecteerd en nauwkeurig omschreven, zodat je precies weet wat je inkoopt. Op deze manier kun je snel en eenvoudig je aanbod verrijken met unieke voertuigen die op basis van het aankoopadvies van de Occasion Manager bij jouw huidige voorraad passen.

De voordelen van Automotive Trade Center:

  • Ruim en uniek aanbod
  • Nationale en Internationale voertuigen
  • Volledig geïnspecteerd en nauwkeurige omschrijvingen
  • Aankopen via Automotive Trade Center volledig ontzorgd

Meer weten over de Occasion Manager en het Automotive Trade Center?

Neem dan contact op met onze consultants voor persoonlijk advies!

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op