VWE Automotive

NIEUW: SilverDAT VIN informatie

Snel inzicht in de volledige fabrieksspecificaties
 

VWE en het Duitse DAT Group hebben het unieke product ‘SilverDAT VIN informatie’ gecreëerd. U identificeert hiermee eenvoudig een voertuig door het kenteken of het chassisnummer. Kortom ideaal voor voertuighandel op afstand.

Kostenbesparend

Een onjuiste identificatie van het voertuig kan uiteindelijk leiden tot onder andere verkeerde waardebepalingen, onjuiste schadecalculaties en bestellingen van onderdelen. Het kan u dus onnodig op kosten jagen. Met SilverDAT VIN informatie identificeert u snel en optimaal een voertuig zodat u daarna verder gaat met de juiste waardebepaling, reparatie en schadeherstel- werkzaamheden.

Ideaal voor import- en exportprocessen
Doordat veel autobedrijven regelmatig te maken hebben met motorvoertuigen die (nog) niet over een Nederlands kenteken beschikken, is het dus mogelijk om op basis van het 17-delige chassisnummer (VIN) de fabrieksgegevens op te roepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatie over voertuigen die parallel geïmporteerd worden vanuit het buitenland. Daarnaast is het mogelijk om de informatie in andere talen uit te draaien. Dit kunt u meegeven aan een buitenlandse klant die een voertuig exporteert.

Hoe werkt SilverDAT VIN informatie?

Via SilverDAT VIN informatie beschikt u over uitgebreide fabrieksinformatie over diverse categorieën voertuigen (personenauto’s, motorfietsen, bedrijfswagens, vrachtauto’s), gekoppeld aan het unieke identificatienummer van het voertuig, het chassisnummer. Door de koppeling met VWE kan de fabrieksinformatie nu ook via het Nederlandse kenteken worden opgevraagd. Benieuwd hoe deze nieuwe dienst van VWE eruit ziet?

Bekijk hier de online demo van SilverDAT Vin informatie


Meer weten?

Kijk voor meer informatie op vwe.nl/vin of neem contact op met het Klant Contact Center via 088 - 8937001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op