nieuwsbericht

Probeer de Automarkt 1x gratis

Update 01-01-2022: Automarkt Nederland is gestopt op 31-12-2021

Iedere dinsdagochtend trekt de Automarkt in Beverwijk, één van de grootste automarkten in Europa, 1000 potentiële internationale kopers. En zij zijn misschien wel op zoek naar jouw auto! Of het nu gaat om oudere occasions of auto’s waarbij BPM-teruggaaf mogelijk is bij export, de Automarkt is hét afzetkanaal. 70% is binnen vier uur verkocht!

Flexibel lidmaatschap: Pro of Flex
Sinds januari 2016 hanteert de Automarkt 2 lidmaatschappen: Pro en Flex. Het is daardoor nu nog eenvoudiger om deel te nemen. Er kan al een abonnement afgesloten worden voor slechts €4,95 per maand. Klanten bepalen zelf hoeveel auto’s zij meenemen naar de markt en betalen alleen voor de auto’s die het marktterrein oprijden. Klik hier voor meer informatie over onze lidmaatschappen. 

Kosteloos adverteren op mobile.de en andere EU-portals
Onze kopers starten hun oriëntatie op internet. Elke auto die een bedrijf meeneemt naar de markt, dient vooraf aangemeld te worden via het online handelsplatform: Automotive Trade Center. Hierdoor worden de auto’s gelijk online zichtbaar voor alle (internationale) Automarkt kopers op zowel het online verkoopplatform als op Automarkt.nl. Daarnaast worden de auto’s kosteloos geadverteerd op Mobile.de en Exportwagen.eu. De internationale koper kan hierdoor gericht de juiste auto uitkiezen en weet precies waarvoor hij naar Beverwijk afreist!

Probeer de Automarkt gratis!
Wil je de Automarkt ervaren? Probeer tijdens de zomermaanden de vernieuwde Automarkt nu 1 keer gratis met 1 auto. Aanmelden hiervoor kan via het aanmeldformulier op automarkt.nl/proef.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op