nieuwsbericht

Upgrade naar dé website voor het autobedrijf

Een mobielvriendelijke website in uw huisstijl bevordert uw online verkoop, via de online presentatie van uw autobedrijf en het online aanbieden van uw voorraad auto’s op nu meer dan 100 portalen zoals Marktplaats, AutoScout24 en Gaspedaal. En dit is iets dat Mijn VWE nu voordelig aanbiedt, en zelfs extra voordelig als u een Actief/Optimaal-klant bent. Lees alles over de voordelen van het hebben van dé website voor het autobedrijf.

 

15 jaar ervaring met website voor de autobranche
VWE en Autodealers.nl gingen onlangs samen. Autodealers.nl richt zich al 15 jaar op het bevorderen van de online verkoop, middels de online presentatie van het autobedrijf met onder meer een eigen (responsive) website en het online aanbieden van advertenties op de eigen website en verschillende advertentie-portals.

Wat krijgt u?
Een mobielvriendelijke website in uw huisstijl bevordert uw online verkoop, via de online presentatie van uw autobedrijf en het online aanbieden van uw voorraad auto’s op nu meer dan 100 portalen zoals Marktplaats, AutoScout24 en Gaspedaal. Ook via Google wordt u nog beter vindbaar. En dit allemaal tegen een zeer laag tarief. Een website via de Mijn VWE online specialisten biedt u een aantal concrete voordelen. Lees hier alles over dé website voor het autobedrijf.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op