nieuwsbericht

Upgrades om uw occasions sneller te verkopen

De Upgrade maanden van Mijn VWE

 

Deze zomerse weken heeft u ongetwijfeld gezien dat Mijn VWE upgrades krijgt. Naast dat we u nieuwe oplossingen bieden rond adverteren en een effectieve eigen autowebsite, komen er in september nog meer upgrades. Allemaal om het u makkelijker te maken bij het snel verkopen van uw occasions!

Welke upgrades hebben we gehad?
Begin juli startten we met de upgrade van onze website-dienst. Via VWE kunt u namelijk een mooie website laten bouwen, zelfs zeer voordelig als u Actief of Optimaal Mijn VWE-klant bent. Een ideaal en professioneel visitekaartje voor uw autobedrijf én uw occasions. Ook kunt u kiezen voor de vernieuwde voorraadlijst, die uw voorraad overzichtelijk op uw website plaatst. 


En dan zijn er nog de financieringsdiensten van DMF Krediet, de verzekeringsproducten van Dealer Services en de handige Finnik Kentekenbox voor het opvragen van een gratis autorapport of het complete Premium autorapport. Met deze diensten levert u mooie service aan de autokopers. En wist u dat u er zelfs mee kunt verdienen?

De gave upgrades die gaan komen
Mijn VWE is een portaal waarmee u uw RDW-diensten kunt regelen, uw occasions kunt opnemen in uw voorraadlijst, voor op uw eigen website, en u kunt via Mijn VWE adverteren op de verschillende portalen. Er komen aankomende weken meer upgrades aan! Zo kunt u via Mijn VWE administratieve functies gaan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van facturen. Ook kunt u binnenkort snel en efficiënt handmatig voertuigdossiers aanmaken. En zo blijven we Mijn VWE voor u verbeteren.

Upgrade mee met VWE
Voor iedere klant hebben wij een oplossing. Aangezien Mijn VWE enorm veel bestaande en nieuwe oplossingen biedt, nemen wij u graag mee in de vele mogelijkheden. De nodige upgrades zijn gratis, soms moet u ervoor betalen. VWE upgradet Mijn VWE om het u makkelijker te maken bij het snel verkopen van uw occasions. 


Meer weten over een nieuwe website voor autobedrijven?
Neem dan contact met ons op.

grafiek

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op