nieuwsbericht

Is uw garageverzekering nog op peil?

Aan het eind van het jaar heeft u de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Goed vergelijken van aanbieders is hierbij een must. Maar doet u dit ook voor uw garageverzekering? Stel uzelf onderstaande vragen en u weet of uw garageverzekering nog op peil is.

Vraag 1: uit welke onderdelen bestaat de garageverzekering?
Is het alleen een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven of zitten er ook aanvullende verzekeringen in? Zoals de werkgeversaansprakelijkheid voor bestuurders van motorvoertuigen of schade aan en diefstal van auto’s van klanten.

Vraag 2: worden alle auto’s in de bedrijfsvoorraad automatisch aangemeld?
Is dit het geval, of moet u dit handmatig doen? Let er vooral op dat u zowel uw rijdende als niet-rijdende auto’s aanmeldt.

Vraag 3: is de verzekeringspremie inclusief of exclusief 21% assurantiebelasting?
Check bij het afsluiten van een verzekering of de premie inclusief of exclusief assurantiebelasting is. Dan weet u ook welk bedrag er op de factuur komt te staan.

Vraag 4: moet u rekening houden met naheffingen bij eventuele onderverzekering?
Betaald u een vaste premie met het risico dat u onderverzekerd bent? Of is de premie variabel omdat deze maandelijks wordt aangepast aan uw werkelijke handelsvoorraad?

Vraag 5: kunt u de verzekering zelf aanvragen en beheren?
Kunt u online eenvoudig de verzekering afsluiten of moet dit via een tussenpersoon? En kunt u tussentijds wijzigingen doorvoeren of doorgeven?

Houd verder rekening met de zogenaamde kleine lettertjes en clausules. Bekijk ook hoe de verzekeraar bekend staat als het gaat om de afwikkeling van claims. Als u de garageverzekeringen checkt op deze punten, dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Bekijk wat het GarageZekerPakket u te bieden heeft op www.garagezeker.nl

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op