Voorraadfinanciering geregeld via VWE

VWE en yesqar slaan handen ineen en introduceren voorraadfinanciering

VWE Automotive en yesqar bundelen de krachten en introduceren een snelle en veilige voorraadfinanciering, speciaal voor de Automotive sector. Met de kennisrol binnen de sector van VWE en de expertise op gebied van (voorraad)financieringen bij yesqar was de samenwerking een logische en gemakkelijke keuze. 

Mooie extra dienstverlening  

VWE streeft ernaar alle klanten in de Automotive sector zoveel mogelijk te ontzorgen. Door het aanbieden van een voorraadfinanciering lukt dit nog beter. Het is een mooie extra service die voor veel autobedrijven oplossingen biedt. Autobedrijven lopen nu vaak (bij hun eigen kredietverstrekkers) tegen financieringsgrenzen aan. Met de nieuwe voorraadfinanciering, die VWE en yesqar gezamenlijk aanbieden, kunnen autobedrijven met ambities tot uitbreiden sneller inspelen op kansen. Ze krijgen de ruimte om snel en veilig zaken te doen. Beide bedrijven hebben de kennis van de markt en expertise om autobedrijven van A tot Z te begeleiden en te adviseren. 

Piet Renses, directeur van VWE Automotive: “We streven ernaar dat onze klanten zorgeloos zaken kunnen doen, dus helpen we graag bij het vinden van de beste voorraad, klanten en financiering.” 

Yesqar als ideale partner 

Yesqar is in 2020 opgezet door de NIBC Bank en datatechnologiebedrijf QarQuest. Het bedrijf richt zich exclusief op de financiering van autovoorraden en autolease-portefeuilles met zowel zakelijke als private lease contracten. yesqar heeft inmiddels een uitgebreide portefeuille opgebouwd met Automotive financieringen bij dealerbedrijven, universele bedrijven en leasemaatschappijen. Met de nieuwe voorraadfinanciering, die de bedrijven gezamenlijk gaan aanbieden, wordt de portefeuille van yesqar aanzienlijk uitgebreid. 

Jan Kusters, co-founder yesqar: “we zijn trots op de samenwerking met VWE vanwege de professionaliteit en de sterke reputatie in de Automotive sector. We vertrouwen erop de relatie van VWE met haar klanten uit te bouwen met onze passende financieringsoplossingen" 

Autobedrijven kunnen met de voorraadfinanciering een financiering afsluiten tot maximaal 90% van de waarde van de handelsvoorraad. Meer informatie over het aanvragen van een voorraadfinanciering is hier te vinden.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op