VWE Automotive neemt Cargo Holding B.V. over

VWE Automotive neemt Cargo Holding B.V. over

VWE Automotive heeft overeenstemming bereikt met Claudia en Nathalie Bakkenes over de overname van de Cargo Holding B.V.
Beide bedrijven zullen de krachten bundelen.

De overname van Cargo Holding B.V. door VWE Automotive BV past binnen de groeiambities van VWE Automotive. Gezamenlijk kunnen beide bedrijven de automotive branche een nóg completer dienstenpakket aanbieden. Het streven is alle bedrijfsprocessen van het autobedrijf optimaal te ondersteunen. VWE Automotive voegt daar, vanuit haar data achtergrond, inzichten en adviezen aan toe. De kracht van Cargo ligt vooral op het gebied van import en export en zorgt ervoor dat ook internationale handelsstromen eenvoudig en snel verlopen. 

Piet Renses, CEO van VWE Automotive, licht toe: “Beide bedrijven zijn ooit op de automarkt in Utrecht gestart om diensten op het gebied van import en export te verlenen. VWE Automotive heeft zich daarna vooral ontwikkeld op het gebied van data en daarnaast, met onder andere de overname van AVN, het faciliteren van internationale in- en verkoop. Cargo heeft de richting van import- en exportdienstverlening gekozen. We zijn al jarenlang partners in de branche en vullen elkaar uitstekend aan.” 

Volgens Claudia Bakkenes is VWE Automotive de perfecte partner om mee samen te gaan. "Afgelopen 25 jaar heb ik samen met mijn collega’s een prachtig bedrijf op weten te bouwen. Ik ben heel trots op alles wat we bereikt hebben. Nu is het tijd voor de volgende stap. Samen met VWE Automotive creëren we schaal en nog betere mogelijkheden om onze klanten optimaal te bedienen.”

VWE Automotive neemt Cargo over

Over VWE

VWE Automotive is ruim 40 jaar een zakelijke dienstverlener voor de autobranche. Als RDW-provider voorziet VWE autobedrijven, leasemaatschappijen en fleetowners, consumenten en databedrijven van slimme online tools, realtime marktcijfers en voertuiginformatie. Aangevuld met kennis van wet- en regelgeving biedt VWE de klant gemak en ondersteuning in haar bedrijfsprocessen. Van RDW-diensten en exportdienstverlening tot managementinformatie en Remarketing dienstverlening.

Over Cargo

Cargo is de partner voor automotive om de business in beweging te houden, gespecialiseerd in import en export. Met 25 jaar kennis en ervaring worden onze klanten ondersteund en ontzorgd bij de benodigde bedrijfsprocessen. Het online portaal om snel en efficiënt alle handelingen van import tot export uit te kunnen voeren. Cargo staat voor ontzorgen, service, persoonlijk contact en snelheid. Kortom, grenzeloos goed geregeld.

Noot voor de redactie 
Voor vragen, beeldmateriaal en interviews kun je contact opnemen met VWE: Mignon Sanders via telefoonnummer: 088 - 893 7018 of mignon.sanders@vwe.nl

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op