header

VWE lanceert geheel nieuw advertentiesysteem

Nieuw advertentiesysteem toegevoegd aan online platform Mijn VWE

Mijn VWE is onlangs uitgebreid met een geheel nieuw advertentiesysteem en inmiddels maken alle klanten gebruik van dit nieuwe systeem. Met het advertentiesysteem kunnen autobedrijven hun occasions gemakkelijk op talloze advertentieportals publiceren. Daarbij kunnen de advertenties ook direct op social media en de eigen website worden geplaatst. Ook krijgen autobedrijven inzicht in waardevolle leads en kunnen deze eenvoudig opvolgen.

Nieuwe adverteermogelijkheden
Het advertentiesysteem van Mijn VWE biedt uitgebreide nieuwe mogelijkheden. Marjanka Bakker, propositiemanager van Mijn VWE vertelt hierover: “Nieuw is bijvoorbeeld het adverteren van andere voertuigsoorten, zoals brommers en caravans. Een veelgevraagde mogelijkheid onder bedrijven die niet alleen in auto’s handelen.”

Adverteren op social media en eigen website
Mijn VWE heeft een koppeling met populaire kanalen als YouTube en Facebook, waardoor autobedrijven hun voorraad nu ook op social media kunnen publiceren. En met de vernieuwde Voorraadmodule kunnen autobedrijven hun voorraad ook goed zichtbaar maken op hun eigen website. Hierbij heeft het autobedrijf veel vrijheid in de weergave, de manier van zoeken en zelfs het tonen van verschillende talen.

Volgen van leads
Het nieuwe advertentiesysteem van VWE biedt ook een Lead Dashboard. “Met dit dashboard kunnen autobedrijven hun potentiële kopers beheren en goed opvolgen. Zo toont het de reacties die zijn binnengekomen op de advertentie, waarop het autobedrijf actie kan ondernemen. Maar ook kunnen er handmatig leads worden aangemaakt, bijvoorbeeld wanneer er een potentiële klant in de showroom langs komt. Op deze manier verzamel je alle contacten centraal op één plek”, zo vertelt Bakker.

Alles-in-1 systeem
In 2015 heeft VWE de nieuwe online wereld Mijn VWE gelanceerd. De basis van dit moderne online platform bestaat uit de kern van het autobedrijf: het voorraadoverzicht en het voertuigdossier. Het nieuwe en slimme alles-in-1 systeem biedt de betrouwbaarheid die klanten gewend zijn, meer gemak en inzicht in de bedrijfsprocessen. Mijn VWE wordt continu verder uitgebreid en vernieuwd. Meer informatie over Mijn VWE is te vinden op www.vwe.nl/mijnvwe.
 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op