nieuwsbericht

Waar vindt u laaggeprijsde occasions om in te kopen?

Waar vindt u laaggeprijsde occasions om in te kopen? U kunt natuurlijk dagelijks alle advertentieportals afstruinen, maar dat is een tijdrovende klus. Met Occasionmonitor vindt u in een paar muisklikken occasions die onder de marktwaarde worden aangeboden. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen.

Geschikte occasions voor in uw showroom zijn steeds lastiger te vinden. En tijd om alle advertentieportals af te struinen heeft u niet. Occasionmonitor is een snelle en makkelijke manier om laaggeprijsde occasions te vinden. Vandaag toont Occasionmonitor ruim 10.000 auto’s die voor 15% of meer onder de marktwaarde worden aangeboden. Occasions die u met een mooie winst kunt verkopen!

Nieuw aanbod in uw mailbox
U kunt gedetailleerde zoekopdrachten doen aan de hand van criteria zoals type, bouwjaar, kilometerstand en prijs. Zoekt u een bepaald type auto, dan kunt u uw zoekopdracht opslaan. Zijn er nieuwe auto’s beschikbaar die aan uw criteria voldoen, dan krijgt u hier per e-mail een melding van. Zo bent u er altijd snel bij!

Verder dan Nederland
Met Occasionmonitor heeft u een breed speelveld, want het toont niet alleen voertuigen die in Nederland worden aangeboden, maar ook het aanbod van de meest vooraanstaande advertentieportals in Duitsland, Frankrijk, Spanje en sinds kort ook Italië.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Occasionmonitor? Klik hier voor meer informatie of bekijk de demo. U kunt ook contact met ons opnemen via info@vwe.nl of 088 - 893 7001.

grafiek

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op