Portalen

Meer dan 100 portalen om op te adverteren
Upgrade: Adverteer je op de juiste portalen?

upgrade maanden

Zorg je voor optimale vindbaarheid van je autovoorraad? Om zo je occasionvoorraad aan de juiste autokopers aan te bieden en leads binnen te halen? Hieronder geven wij je enkele tips over de vele portalen die er gekozen kunnen worden.


 

De juiste portalen selecteren

Autozoekers zijn online overal aanwezig. Uiteraard op portalen als Marktplaats en AutoTrack. Ze zijn ook op minder voorspelbare plaatsen te vinden. Op kleinere portalen, gratis of betaald, op specifieke portalen en natuurlijk op social media. Hieronder drie opvallende portalen die je kunt inzetten.

 

grafiek  grafiek  grafiek

 


En ruim 100 andere portalen!

Uiteraard zijn er nog veel meer portalen in te stellen. Hieronder nog drie uitgelichte portalen.

 

grafiek grafiek  grafiek

 

Het belangrijkste portaal: uw eigen website!

Op welke portalen je ook adverteert; de kans is groot dat de autokoper jouw website bezoekt. Het hebben van een moderne website zorgt ervoor dat je een visitekaartje afgeeft. Via VWE kun je een professionele website laten maken, met een effectieve voorraadlijst. Bekijk op deze pagina alle voordelen! 

grafiek

 

 

grafiek

Adverteer je nu via een andere aanbieder je occasions online? En wil je weten wat VWE voor jou kan betekenen? Bel 088- 8937020 of mail naar onze afdeling verkoop. Of vul onderstaand contactformulier in en we nemen op werkdagen binnen werkdagen contact met je op.

 

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op