Portalen

Meer dan 100 portalen om op te adverteren
Upgrade: Adverteert u op de juiste portalen?

upgrade maanden

Zorgt u voor optimale vindbaarheid van uw autovoorraad? Om zo uw occasionvoorraad aan de juiste autokopers aan te bieden en leads binnen te halen? Hieronder geven wij u enkele tips over de vele portalen die er gekozen kunnen worden.


 

De juiste portalen selecteren

Autozoekers zijn online overal aanwezig. Uiteraard op portalen als Marktplaats en AutoTrack. Ze zijn ook op minder voorspelbare plaatsen te vinden. Op kleinere portalen, gratis of betaald, op specifieke portalen en natuurlijk op social media. Hieronder drie opvallende portalen die u kunt inzetten.

 

grafiek  grafiek  grafiek

 


En ruim 100 andere portalen!

Uiteraard zijn er nog veel meer portalen in te stellen. Hieronder nog drie uitgelichte portalen.

 

grafiek grafiek  grafiek

 

Het belangrijkste portaal: uw eigen website!

Op welke portalen u ook adverteert; de kans is groot dat de autokoper uw website bezoekt. Het hebben van een moderne website zorgt ervoor dat u een visitekaartje afgeeft. Via VWE kunt u een professionele website laten maken, met een effectieve voorraadlijst. Bekijk op deze pagina alle voordelen! 

grafiek

 

 

grafiek

Adverteert u nu via een andere aanbieder uw occasions online? En wilt u weten wat VWE voor u kan betekenen? Bel 088- 8937020 of mail naar onze afdeling verkoop. Of vul onderstaand contactformulier in en we nemen op werkdagen binnen werkdagen contact met u op.

 

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op