Upgrade maanden

Upgrade als Actief/Optimaal-klant extra voordeling mee met VWE!
Professionele website voor autobedrijven

banner

Een snelle en goed vindbare website om uw voorraad uitstekend te presenteren? En eentje die uw klanten de juiste en meest uitgebreide informatie biedt? Dan is een website via VWE mogelijk iets voor u. Zeker als u weet dat al meer dan 2.000 klanten een website via Mijn VWE hebben.

 

15 jaar ervaring met websites voor de autobranche

VWE en Autodealers.nl gingen onlangs samen. Autodealers.nl richt zich al 15 jaar op het bevorderen van de online verkoop, middels de online presentatie van het autobedrijf met onder meer een eigen (responsive) website en het online aanbieden van advertenties op de eigen website en verschillende advertentie-portals. 

 

Wat krijgt u?

Een mobielvriendelijke website in uw huisstijl bevordert uw online verkoop, via de online presentatie van uw autobedrijf en het online aanbieden van uw voorraad auto’s op nu meer dan 100 portalen zoals Marktplaats, AutoScout24 en Gaspedaal. Ook via Google wordt u nog beter vindbaar. En dit allemaal tegen een zeer laag tarief. Een website via de Mijn VWE online specialisten biedt u een aantal concrete voordelen. Deze staan hieronder toegelicht.

grafiek

Uw auto’s op meer dan 100 portalen

Autozoekers vinden uw auto’s nu nog sneller. Gebruikt u de tooling binnen Mijn VWE dan worden advertenties doorgeplaatst op Gaspedaal.nl, Autowereld.nl en Autodealers.nl. Daarnaast kiest u zelf uit meer dan 100 portalen, bijv. Marktplaats en AutoTrack. 

grafiek

Verdien met uw website!

Biedt u uw klanten de krediet- en verzekeringsproducten aan, dan verdient u al snel uw abonnementskosten terug. En de Finnik kenteken box op uw website? De autozoeker krijgt dé specs over uw auto. U verdient bij ieder afgenomen krediet, verzekering of Finnik premium rapport.

grafiek

Mobielvriendelijk en in uw huisstijl

Uw nieuwe website wordt opgemaakt in uw huisstijl en de website heeft een moderne uitstraling, met een keuze uit meerdere templates. Ook is de website responsive, wat wil zeggen dat de website geschikt is voor gebruik op smartphones en tablets.

knip

Persoonlijke assistentie

De ervaring leert dat het realiseren van een website tijd vraagt. Dit nemen wij graag zoveel mogelijk uit handen. Na de intake zal onze servicedesk uw website kant en klaar opleveren. Zo kan uw nieuwe website gelijk online!

 

 

Extra voordeel met een Actief & Optimaal module

Heeft u voor Mijn VWE een Actief of Optimaal module, dan krijgt u korting op de maandelijkse kosten. Normaal is dit €39,95 per maand, voor de hosting en service. Als Actief-klant betaalt u nu €19,95 per maand en als Optimaal-klant slechts €15,95 per maand! Uiteraard kunnen ook Welkom en/of Basis klanten profiteren van de websitediensten van VWE. De opstartkosten (voor de bouw, domeinnaam en vijf e-mailadressen) bedragen eenmalig slechts €99. 

grafiek

button

Bent ook u toe aan een toekomstgerichte website?
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 2 werkdagen
contact met u op of bel gelijk met 088 893 7020.

 

 

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op