Upgrade maanden

Upgrade als Actief/Optimaal-klant extra voordeling mee met VWE!
Professionele website voor autobedrijven

banner

Een snelle en goed vindbare website om je voorraad uitstekend te presenteren? En eentje die je klanten de juiste en meest uitgebreide informatie biedt? Dan is een website via VWE mogelijk iets voor jou. Zeker als je weet dat al meer dan 2.000 klanten een website via Mijn VWE hebben.

 

15 jaar ervaring met websites voor de autobranche

VWE en Autodealers.nl gingen onlangs samen. Autodealers.nl richt zich al 15 jaar op het bevorderen van de online verkoop, middels de online presentatie van het autobedrijf met onder meer een eigen (responsive) website en het online aanbieden van advertenties op de eigen website en verschillende advertentie-portals. 

 

Wat krijg je?

Een mobielvriendelijke website in je huisstijl bevordert je online verkoop, via de online presentatie van je autobedrijf en het online aanbieden van je voorraad auto’s op nu meer dan 100 portalen zoals Marktplaats, AutoScout24 en Gaspedaal. Ook via Google word je nog beter vindbaar. En dit allemaal tegen een zeer laag tarief. Een website via de Mijn VWE online specialisten bied je een aantal concrete voordelen. Deze staan hieronder toegelicht.

grafiek

Je auto’s op meer dan 100 portalen

Autozoekers vinden jouw auto’s nu nog sneller. Gebruik je de tooling binnen Mijn VWE dan worden advertenties doorgeplaatst op Gaspedaal.nl, Autowereld.nl en Autodealers.nl. Daarnaast kies je zelf uit meer dan 100 portalen, bijv. Marktplaats en AutoTrack. 

grafiek

Verdien met je website!

Bied je jouw klanten de krediet- en verzekeringsproducten aan, dan verdien je al snel je abonnementskosten terug. En de Finnik kenteken box op je website? De autozoeker krijgt dé specs over je auto. Je verdient bij ieder afgenomen krediet, verzekering of Finnik premium rapport.

grafiek

Mobielvriendelijk en in je huisstijl

Je nieuwe website wordt opgemaakt in je huisstijl en de website heeft een moderne uitstraling, met een keuze uit meerdere templates. Ook is de website responsive, wat wil zeggen dat de website geschikt is voor gebruik op smartphones en tablets.

knip

Persoonlijke assistentie

De ervaring leert dat het realiseren van een website tijd vraagt. Dit nemen wij graag zoveel mogelijk uit handen. Na de intake zal onze servicedesk je website kant en klaar opleveren. Zo kan je nieuwe website gelijk online!

 

 

Extra voordeel met een Actief & Optimaal module

Heb je voor Mijn VWE een Actief of Optimaal module, dan krijg je korting op de maandelijkse kosten. Normaal is dit €39,95 per maand, voor de hosting en service. Als Actief-klant betaal je nu €19,95 per maand en als Optimaal-klant slechts €15,95 per maand! Uiteraard kunnen ook Welkom en/of Basis klanten profiteren van de websitediensten van VWE. De opstartkosten (voor de bouw, domeinnaam en vijf e-mailadressen) bedragen eenmalig slechts €99. 

grafiek

button

Bent ook jij toe aan een toekomstgerichte website?
Vul je gegevens in en we nemen binnen 2 werkdagen
contact met je op of bel gelijk met 088 893 7020.

 

 

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op