Upgrade je advertenties!

Acht tips om je auto’s sneller te verkopen

banner

Hoe zorg je ervoor dat je advertenties onderscheidend zijn ten opzichte van je concurrent? Zeker als je een standaard model adverteert en het aanbod groot is. Hieronder acht tips om je advertenties te optimaliseren, via de Advertentiemanager in Mijn VWE.

 

knipTip 1. Pakkende titel

Vul deze handmatig aan met aantrekkelijke voertuiginformatie.
FOUT: Audi A4 1.8 TFSI. 
GOED: Audi A4 Avant 1.8 TFSI PRO LINE BUSINESS S-line exterieur


grafiekTip 2. Krachtige opvaltekst

Schrijf altijd een krachtige opvaltekst - deze komt doorgaans bovenaan de basis advertentietekst te staan. En op Marktplaats in het zoekoverzicht.


grafiekTip 3. Juiste opties en

accessoires

Zorg ervoor dat je deze zo compleet als mogelijk krijgt. Opties en accessoires zijn altijd aan te passen en aan te vullen. Denk ook aan foto’s van opties en accessoires!
 

grafiekTip 4. Duidelijk over garantie en assurantie

Maak duidelijk hoe je omgaat met service en garantie. Denk ook aan het aanbieden van financiering en verzekeringen

 

grafiekTip 5. Optimale fotografie

Met de Mijn VWE Actief-module kun je tot 15 foto’s toevoegen. Wil je meer foto’s, vanwege opties en accessoires, dan is een Mijn VWE Optimaal-module interessant. Je kunt dan meer foto’s toevoegen. Zorg altijd voor gevarieerde foto’s van ex- en interieur.
 

grafiekTip 6. Deeplink naar de auto

Zorg ervoor dat er vanuit de tekst gelinkt wordt (deeplink) naar de pagina op je website waarop de auto geadverteerd wordt.


grafiekTip 7. Volledige info op eigen website

Portalen zorgen vaak voor beperktere mogelijkheden. Zorg ervoor dat je eigen website optimaal is ingericht, met meer foto’s en informatie. Check de mogelijkheden!


knipTip 8. Toegang tot Premium informatie

Bied op je website toegang tot premium informatie over je occasions. Meer informatie?

 

 knipTip 9. Vul de handelsprijs in

Als je de handelsprijs invult bij je advertentie, dan werkt je advertentie niet alleen voor de consumentenportals, maar ook voor de zakelijke markt (zoals ATC)! De handelsprijs van een voertuig is aan te vragen binnen Mijn VWE onder ‘taxeren voertuig’.

 

grafiek

 

Adverteer je nu online via een andere aanbieder en wil je weten wat VWE voor je kan betekenen? Bel 088 8937020 of mail naar onze afdeling verkoop. Of vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

 

grafiekMeer Mijn VWE upgrades onderweg!

VWE werkt aan meer gave features. Zoals het vermelden van uitgebreide optiepakketten, het tonen van overzichtelijke categorieën in de advertenties en het snel en efficiënt handmatig aanmaken van voertuigdossiers. Kortom, we werken komende tijd verder aan het upgraden van de mogelijkheden binnen Mijn VWE. Houd daarom de Upgrademaanden-pagina goed in de gaten.

 

grafiek

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op