Upgrade je service

Upgrade je service met financieringsmogelijkheden.

Extra verdienen aan je verkopen?

banner

Als je een auto verkoopt, dan kun je dit ook doen in combinatie met een financiering en een verzekering. Handig voor je klant én jezelf. De klant is goed geholpen en je krijgt een mooie vergoeding per transactie. Daarmee heb je al snel de kosten terugverdiend die je maakt voor Mijn VWE en je geplaatste advertenties! Weten hoe? Lees verder.

 

Sneller een auto verkocht!

Als jij je klant een goede service biedt, dan is de kans groter dat de auto ook bij je in onderhoud komt, en je een relatie opbouwt met de eigenaar. Het bieden van extra services is dus belangrijk. Financiële oplossingen zijn daar onderdeel van.
 

grafiek         grafiek

 

 

Wat verdient je per afgesloten krediet of verzekering?

Als je een auto verkoopt met financiering en/of een verzekering, dan krijg je een scherpe vergoeding per afgesloten DMF Krediet of Dealer Services product. Vergoedingen worden rechtstreeks door de DMF Krediet en Dealer Services aan je uitbetaald. Per transactie via DMF Krediet ontvang je een vergoeding van minimaal € 75,-. Sluit je een autoverzekering af, dan is de vergoeding €40,- tot €50,-. Het financieringsbedrag via DMF Krediet is middels een handige Calculator (op je website!) door jouw klanten te berekenen en direct aan te vragen. 


Voor alle klanten nu al los beschikbaar!
Overigens zijn voor jou als Mijn VWE-klant de services van DMF Krediet en Dealer Services al beschikbaar via Mijn VWE. Na het invoeren van een kenteken in de kentekenbox op Mijn VWE kun je via het menu Financiële dienstverlening de diensten van DMF Krediet en Dealer Services voor je klant inzetten.

 

grafiek

Meer weten over financieringen en/of verzekeringen?

Neem contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden er voor je zijn, je kunt ook direct bellen, 088 - 893 7020.

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Sneller raak met een moderne autowebsite!

Het aanbieden van financiële producten is makkelijk te integreren in een website. Bij iedere advertentie worden de financieringsmogelijkheden aangeboden, waardoor de kans op afsluiten toeneemt. Laat je de voordelen van een website van VWE uitleggen door onze specialisten, bel 088 - 893 7020 of bekijk de voordelen op de speciale pagina.
 

BEKIJK HET AANTREKKELIJKE AANBOD!

grafiek

DMF Krediet

Afgestemd op de persoonlijke situatie, wens en behoefte van je klant zorgt DMF Krediet ervoor dat jij je klant tegen gunstige voorwaarden en een aantrekkelijke rente een financiering kunt aanbieden. Het is zowel mogelijk een nieuwe financiering aan te gaan als een bestaande financieringen over te sluiten.

grafiek

DS Verzekeringen

DS Verzekeringen is dé partner voor het autobedrijf op als het om verzekeren gaat. Van scherp geprijsde autoverzekering tot uitgebreide wagenparkverzekering. Bereken bij ons de premie voor de autoverzekering online. Sluit snel en direct een autoverzekering af. Goed en goedkoop de auto van je klant verzekerd. De verzekering die DS Verzekeringen bieden hebben altijd een scherpe premie en duidelijke polisvoorwaarden.

grafiek

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op