VWE gebruikt cookies om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord.
Navigatie Link overslaanVWE » Autobedrijf » In- en verkoop » Occasion Garant Plan

Occasion Garant Plan

Waarom Occasion Garant Plan van VWE?


Met het Occasion Garant Plan bied u klanten zekerheid op occasions, zodat zij niet voor onverwachte kosten komen te staan. Meestal moet het autobedrijf zelf de kosten van de reparatie dragen. Bij het Occasion Garant Plan is dit niet het geval, hier worden de kosten op de verzekeraar verhaald.

Voor deze reparatiekostenverzekering werkt VWE samen met Autotrust, een betrouwbare leverancier en marktleider in Nederland op het gebied van reparatiekostenverzekeringen.

Direct aan de slag?

Direct gebruik maken van Occasion Garant Plan? Meld u dan aan via onderstaande button.

Aanmelden

Neem contact met mij op

Hoe werkt het?


Occasion Garant Plan kan voor 6 of 12 maanden worden afgesloten bij de verkoop van een voertuig of na onderhoud. U kunt garantie geven op voertuigen tot 10 jaar oud met maximaal 200.000 kilometer op de teller. In geval van schade kan de consument bij de verkopende partij of bij een ander RDW-erkend autobedrijf naar keuze terecht. Hierdoor verkoopt u occasions makkelijker aan consumenten die verder weg wonen.

U kunt kiezen voor Occasion Garant Plan Basis voor voertuigen die maximaal 200.000km op de teller hebben staan of Occasion Garant Plan Plus voor voertuigen tot maximaal 150.000km.

Bekijk ook de richtlijnen voor Occasion Garant Plan (PDF) voor het autobedrijf en de voorwaarden (PDF) die uw klant ontvangt na het afsluiten van Occasion Garant Plan.

Voordelen
 

Vergroot uw afzetgebied en klantenkring
Creëer klantenbinding en werkplaatsvulling
Lagere risico's en kosten voor het autobedrijf en de klant
Snelle afhandeling van claims

Aanmelden


Wilt u gebruik maken van Occasion Garant Plan? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.