Autocarrion is klant bij VWE vanaf het eerste uur

“VWE is gewoon goed, vertrouwd en klantgericht.”

Henri Autocarrion

 

 

Henri Hoppenbrouwers zit al sinds 1998 in de auto business, hij was jarenlang Volkswagendealer. Hij besloot in 2007 voor zichzelf te starten. Zo ontstond Autocarrion. Autocarrion zit in Oosterhout en focust compleet op de handel in occasions. En vanaf het eerste moment is Henri klant bij VWE. 

 

Klant vanaf het eerste uur 

Henri is vanaf de start van Autocarrion al klant bij VWE, dat is inmiddels zo’n 15 jaar. Hij gebruikt VWE voor onder andere vrijwaren, adverteren en auto’s doorzetten. Ook de website van Autocarrion is door VWE gemaakt.  

“Ik kende VWE al toen ik begon met mijn eigen zaak. Eigenlijk was het voor mij een no-brainer. VWE staat bekend als een goede partner met goede services en als ik meekijk met concollega’s naar andere systemen, dan word ik daar niet vrolijk van. VWE is klantgericht en duidelijk. ” 

Door de jaren heen heeft Henri altijd prettige ervaringen gehad met VWE. Wel geeft hij aan dat veranderingen in systemen aanpassingsvermogen vergen. “Het was wel even wennen toen VWE een jaar of vijf terug over ging op een ander systeem met betrekking tot adverteren. Inmiddels ervaren wij het echter als een fijn systeem.” 

 

Fijn zaken doen  

Henri is blij met zijn contactpersoon bij VWE: “Bij onze accountmanager Kees kunnen we altijd terecht, hij werkt goed en rustig, ik heb er nooit een klacht over. We doen graag zaken ‘op z’n Brabants’ met een kop koffie en een glimlach.” 

Kees van VWE sluit zich hier helemaal bij aan: “Er is een zeer goede wisselwerking qua kennisoverdracht. Henri is een zeer gedreven ondernemer, die zijn zaak goed voor elkaar heeft. Zeer leuk om samen te sparren over de Automotive branche en elkaar scherp te houden. En inderdaad dit alles met een lekker bakkie koffie op z’n Brabants!” 

 

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op