header

Nog sneller schade calculeren door verbeteringen in SilverDAT calculate

Tags: VWE-Nieuws

 

Met SilverDAT calculate maakt u gestructureerde normcalculaties van (schade)reparaties, gebaseerd op originele fabrieksinformatie en onderdeelprijzen. Op basis van gebruikerservaringen zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd, waarbij vooral veel aandacht is besteed aan het sneller calculeren van een (schade)reparatie

Snellere voertuigidentificatie

Volvo VIN informatie beschikbaar
Vele Europese merken waren al beschikbaar en nu is het ook mogelijk om VIN informatie (fabrieksinformatie) op te vragen van Volvo personenauto’s die vanaf 2004 zijn geproduceerd. Hierdoor heeft u, op basis van chassisnummer of Nederlands kenteken, altijd de juiste specificaties bij de hand.

Modelfoto’s
Niet iedereen heeft direct beeld bij het noemen van een BMW E36 of Mercedes W204. Daar hebben we een handig visueel hulpmiddel voor gemaakt. Bij het selecteren van een occasion worden modelfoto's van het desbetreffend voertuig getoond.
 

Snellere onderdelen identificatie


Zone navigatie
Een voertuig is tegenwoordig een complex geheel, bestaande uit duizenden onderdelen. VWE heeft deze onderdelen per model gegroepeerd in logische bouwgroepen. Om inzichtelijk te maken welke bouwgroepen relevant zijn voor bijvoorbeeld de voorkant van een auto, hebben we een nieuwe functionaliteit ontwikkeld: zone navigatie. Hierdoor is het maken van een complete en overzichtelijke calculatie nog makkelijker geworden.

Deze nieuwe functionaliteit is momenteel nog voor een beperkt aantal modellen beschikbaar. De komende maanden bieden we dit bij steeds meer modellen aan.

 

Snelle prijsberekening onderdelen

Een veel gebruikte functionaliteit van SilverDAT calculate is het snel opzoeken van onderdeelprijzen. Deze functionaliteit is nu niet alleen sneller toegankelijk, maar ook uitgebreider. Vanuit de grafische selectie kunt u nu eenvoudig een snelle prijsberekening tonen. In deze prijsberekening worden ook direct alle mogelijke uitrustingsopties getoond, die wellicht de onderdeelkeuze beïnvloedt.

Verbeterde performance grafische onderdeelselectie
Het hart van de applicatie is de grafische onderdeelselectie. Er is daarom veel aandacht besteed aan de laadtijden van deze functie. Op diverse punten zijn aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd, waardoor de applicatie in zijn geheel sneller werkt.
 

Interesse in SilverDAT calculate?

Nooit meer calculeren op een bierviltje? Kies dan voor het gemak van SilverDAT calculate. Profiteer van  de introductieaanbieding en betaal twee maanden geen abonnementskosten à € 12,50 per maand. Deze aanbieding geldt alleen nog in december 2014. Meld u dus deze maand nog aan via vwe.nl/calculate.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op