header

Ook u kunt adverteren als een koning

U bent natuurlijk een koning in het in- en verkopen van voertuigen. Maar hoe zit dat met het maken van de beste advertentie? Wordt u ook de nieuwe adverteerkoning? Met het advertentiesysteem van VWE is adverteren van A tot Z geregeld.

Koppeling met bedrijfsvoorraad
Door de kentekenkoppeling van VWE maakt u heel snel een advertentie. Alle voertuiggegevens, inclusief de accessoires, worden namelijk automatisch ingevuld. Voeg foto’s en de vraagprijs toe, vink aan op welke portals de advertentie geplaatst moet worden en de advertentie wordt gepubliceerd. En loopt u tijdens het maken van de advertentie even weg om een klant te helpen? Geen probleem, u kunt de advertentie tussentijds opslaan.

Vanuit 1 systeem op alle portals
Met groot gemak plaatst u vanuit het overzichtelijke voertuig advertentiesysteem in een keer uw occasions op alle advertentieportals. Zoals Marktplaats, Autoscout24, Autotrader, Gaspedaal, mobile.de, Voorraad Nederland (B2B) en vele anderen. En u profiteert bovendien van voordeel: want als u via Mijn VWE adverteert, adverteert u met flinke korting op Marktplaats (t.o.v. directe plaatsing op Marktplaats).

Inzicht in reacties op uw advertenties
Uw advertenties zijn op alle gewenste websites gepubliceerd, dus laat die reacties maar binnen komen! Maar hoe houdt u het overzicht op de reacties die u ontvangt? Het Lead Dashboard in Mijn VWE biedt de uitkomst: hét systeem om alle leads te verzamelen en om zo het overzicht te bewaren.

Profiteer van het alles in een advertentiesysteem van VWE
Ook adverteren als een koning? Bekijk hier alle informatie of neem  contact met ons op via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op