VWE Automotive neemt AVN Group over

VWE Automotive neemt AVN Group over

VWE Automotive heeft overeenstemming bereikt met Wierd Meijering over de overname van de AVN Group, met onder andere AutoVeiling Nederland.  Beide bedrijven zullen de krachten bundelen.

De overname van AutoVeiling.nl, AutoInspectie.nl en AVN Remarketing  door VWE Automotive BV past binnen de groei ambities van VWE en de wens van Wierd Meijering om de activiteiten van de AVN Group  verder te laten groeien.

Beide bedrijven opereren in dezelfde markt, maar zijn vooral complementair aan elkaar. VWE brengt vraag en aanbod van gebruikte voertuigen bij elkaar voor met name de internationale markt. AutoVeiling Nederland is nationaal bekend. Door samen verder te gaan ontstaat er een sterke combinatie. Samen zijn VWE en AVN in staat om een nog betere dienstverlening aan te bieden voor zowel de aanbieders als de kopers.

Piet Renses van VWE licht toe “VWE heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als internationale partij op het gebied van online vraag en aanbod van voertuigen. Binnen deze markt heeft VWE een unieke positie bij het (internationale) autobedrijf. Samen met AVN, kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van de juiste voorraad voor alle autobedrijven die we gezamenlijk van dienst zijn”.

Volgens Wierd Meijering is VWE de perfecte partner om mee samen te gaan. Afgelopen 20 jaar heb ik samen met mijn collega’s met veel ‘strijd, passie en trots’ een mooi autonoom gegroeid klantenportfolio mogen realiseren. Nu is het voor AVN tijd voor de volgende stap en in combinatie met VWE kunnen we snel grote stappen maken.

Piet Renses tekent contract met Wierd Meijering

Over VWE (www.vwe.nl)

VWE Automotive is al ruim 40 jaar zakelijk dienstverlener voor de autobranche. Als RDW-provider voorziet VWE autobedrijven, leasemaatschappijen en fleetowners, consumenten en databedrijven van slimme online tools, realtime marktcijfers en voertuiginformatie. Aangevuld met kennis van wet- en regelgeving biedt VWE de klant gemak en ondersteuning in zijn bedrijfsprocessen. Van RDW-diensten en exportdienstverlening tot managementinformatie en remarketing dienstverlening. 

Over AVN (www.autoveiling.nl, www.autoinspectie.nl, www.avnremarketing.eu)

AVN richt zich op het helpen van kopers en verkopers van gebruikte voertuigen. Zij zijn onafhankelijk en transparant. Voor de verkoop en remarketing van voertuigen maken zij gebruik van een modern IT platform en bieden zij verschillende aanvullende services.

Noot voor de redactie Voor vragen, beeldmateriaal en interviews kunt u contact opnemen met VWE: Mignon Sanders via telefoonnummer: 088 - 893 7018 of mignon.sanders@vwe.nl

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op