nieuwsbericht

Zorgeloos importeren uit Europa, van deur tot deur

Heeft u de juiste auto’s voor de verkoop gevonden in het buitenland en wilt u deze importeren zonder er omkijken naar te hebben? Dan bent u bij Auto Import Solutions aan het goede adres. Auto Import Solutions is een unieke samenwerking tussen VWE en Koopman Logistics Group. Zij nemen het importeren van voertuigen voor autobedrijven volledig uit handen.

Er worden steeds meer nieuwe en jong gebruikte personenauto’s geïmporteerd, voornamelijk uit Duitsland, maar ook uit andere Europese landen. Dit proces verloopt over het algemeen over meerdere schijven. Auto Import Solutions is een full-service importdienstverlening en neemt het complete importproces uit handen.

Alles wordt geregeld
Auto Import Solutions zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de import van auto’s. Alle documentatie is altijd conform de actuele wet- en regelgeving en ook op financieel gebied wordt alles door Auto Import Solutions verzorgd. U ontvangt de factuur bij aflevering van de auto en betaalt pas BPM bij verkoop van het voertuig. Maar ook op het gebied van transport en opslag hoeft u nergens aan te denken. Importeren zonder zorgen dus!

Compleet import-pakket
Wij bieden een compleet import-pakket tegen een tarief vanaf € 600 per auto (excl. BTW en leges). De auto wordt verkoopklaar afgeleverd en u komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat u zich volledig kunt richten op het verkopen van auto’s.

De voordelen

  • Import van deur tot deur: wij nemen alle zaken uit handen
  • Wij verzorgen de complete financiële afwikkeling. U ontvangt de factuur bij aflevering van de auto
  • Documentatie conform de actuele wet- en regelgeving
  • U betaalt pas BPM bij verkoop (verleggingsregeling)
  • Geen risico’s m.b.t. transport, opslag en administratie
  • Professioneel team van specialisten met tientallen jaren ervaring op het gebied van import


Kijk voor meer informatie op autoimportsolutions.nl

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op